Daniële Felix

De reissector voelt voor mij als een tweede thuis. Ik sta bekend om mijn eerlijke advies en doeltreffende aanpak. Ik denk graag met je mee en word enthousiast van nieuwe avonturen en uitdagende vraagstukken.

Naast mijn commerciële focus heb ik een passie voor het inspireren en ontwikkelen van mensen. Ik voel me geslaagd wanneer ik zie dat zij hun potentieel maximaliseren. Dat komt ook de bedrijfsresultaten ten goede. 

Ik ben een prestatiegerichte salesprofessional met meer dan 20 jaar ervaring en een bewezen staat van dienst in de cruise- en reissector. Businessdevelopment is mijn passie. Tijdens mijn loopbaan heb ik deze kennis en ervaring als salesprofessional, coach en trainer overgebracht op verschillende organisaties en startende ondernemers. Ik heb binnen de reissector een uitgebreid professioneel netwerk dat ik graag met je deel.

Heb je belangstelling voor wat we voor elkaar kunnen betekenen en samen kunnen bereiken?

Wat anderen over Daniële vertellen:

“Het is een absolute aanrader om met Daniële Felix te werken.  Ze is een topcoach en trainer met heel veel inlevingsvermogen, passie en talent voor het overbrengen van het Sales vak! Ze geeft je een spiegel voor en haalt je buiten je comfort zone wanneer het nodig is. Wil je het salesvak onder de knie krijgen dan ben je bij Daniële aan het juiste adres.”

Tanja Coric, Office Manager Pareira & Eigenaar Trouwtante

“I had the pleasure of working with Daniële for 4 years at Costa Cruises where she was my manager. She is a driven and inspiring colleague who not only gave result-oriented leadership, but she was also a sparring partner and coach for the team. She works very professionally with a high attention for each member of the team, but always ready to give objective and honest feedback. She is a true asset to any business. I still look back with great pleasure and memories on the collaboration with Daniële.”

Cindy Langbroek, Sales Manager Red Online B.V.

“Ik heb de kans gekregen om de I love Bootcamp te volgen bij Daniële Felix. Ik kan echt iedereen die zichzelf wil verbeteren in Sales, aanraden om van de expertise van Daniële gebruik te maken. Trefwoorden wat mij betreft van toepassing op Daniële:

BETROKKEN – VAKKUNDIG – VRIENDELIJK

Een aanrader om jou te helpen om jouw onderneming tot een suc6 te maken!”

Annick Diks, Verkoop Van Dijk Mode