If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.

If it doesn’t challenge you, it doesn’t change you.

Represent International introduceert de I Love Sales Academy: de uitgelezen kans voor iedere reisprofessional om het salesvak niet alleen onder de knie te krijgen, maar er ook echt van te gaan houden.

Voor contactcentermedewerkers:

De I Love Sales Academy maakt het verschil voor je medewerkers, zodat zij het verschil gaan maken voor jouw organisatie. Met de I love Sales Academy bied je je medewerkers de tools die ze nodig hebben om echt te presteren. Deze investering betaalt zich dubbel en dwars terug door de veranderingen die onze trainingen teweegbrengen. Verwacht niet alleen betere salesresultaten, maar ook medewerkers die beter in hun vel zitten.

– The Basics

In deze basistraining leren je medewerkers hoe ze omzet verhogen door de klanttevredenheid te vergroten. Het draait allemaal om bewustwording van hun eigen impact op de business. We planten de eerste zaadjes voor een nieuwe mindset die de basis vormt voor een andere manier van verkopen. Verborgen talenten komen tijdens de training naar voren en krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen.

Aan de hand van voorbeelden en oefeningen ontstaat inzicht in de basisprincipes, waarna de deelnemers verschillende spiegels voorgehouden krijgen. Bewustwording van de eigen blinde vlekken zorgt in combinatie met rollenspellen voor uitdagende en inspirerende momenten. En dat alles met een vleugje humor.

– Tailormade

Dankzij onze jarenlange ervaring in de reissector kennen we de uitdagingen binnen de branche als geen ander. Speel in op wat je team écht nodig heeft met een geheel op maat gemaakte training.

Dit traject is uitsluitend bedoeld voor organisaties die klaar zijn voor een intensieve samenwerking waarbij beide partijen vol inzetten op het behalen van de overeengekomen doelstellingen. Na afloop van I Love Sales – Tailormade maken medewerkers het verschil door bij iedere klant:

 • het maximale te halen uit elk contactmoment
 • daadwerkelijk te luisteren en door te vragen
 • verbinding te maken en vertrouwen te winnen
 • die vragen te stellen die anderen niet durven (uit angst voor het antwoord)
 • proactief mee te denken in mogelijkheden, oplossingen en alternatieven
 • de controle over het gesprek te nemen en te behouden
 • een volwaardig gesprekspartner te zijn, ongeacht het type klant
 • klachten om te zetten in kansen

– Advanced

Ook een ervaren medewerker is nooit uitgeleerd en kan zich altijd verder blijven ontwikkelen. Voor deze medewerkers bieden we een op de medewerker toegesneden training om nog beter te presteren.

Waar je nu al te spreken bent over het resultaat, zorgt deze training dat een medewerker werkelijk gaat knallen. Hiervoor nemen we de huidige manier van werken onder de loep. Zo maken we inzichtelijk hoe jouw medewerker uit elke gelegenheid het maximale haalt en het salesresultaat bevordert.

Deze next-leveltraining bereidt medewerkers voor op een voorbeeldfunctie waarin zij andere medewerkers inspireren en besmetten met het salesvirus.

– Reality check

Om te garanderen dat het geleerde blijft hangen en ook op lange termijn effect heeft, is het Reality Check-traject opgezet. Dit traject is minstens zo belangrijk als de trainingen zelf.

Gedurende 6 maanden houden we een wekelijkse groepscall waarin we medewerkers actief stimuleren en ze uitdagen om aan de vooraf vastgestelde doelen te blijven werken.

De opdrachten triggeren hen om zich de toegepaste kennis eigen te maken. Hierdoor verankert de kennis zich steeds meer in hun natuurlijke gedrag. Het is op verzoek mogelijk om aan dit traject meerdere een-op-eencalls toe te voegen.

Voor zelfstandige reisadviseur:

– Bootcamp

Niet iedereen is met het sales-gen geboren. Gelukkig kun je goede salestechnieken en -strategieën ook aanleren. Hiermee maak je echt het verschil tussen winst en verlies.

Tijdens de 2-daagse I Love Sales Bootcamp krijg je de tools aangereikt voor meer grip op je salesactiviteiten. We spelen actief in op zaken waar je nu tegenaan loopt. Samen met de andere deelnemers leren jullie van en met elkaar. De oefeningen die jullie doen zijn er speciaal op gericht om buiten je comfortzone te treden.

Stap voor stap nemen we je mee in onze saleswereld en ontdek je hoe je aan sales kunt doen op een manier die bij je past. Met als resultaat dat je vol vertrouwen je diensten aanbiedt en kansen ontdekt die je tot op heden liet liggen.

In de I Love Sales Bootcamp leer je:

 • herkennen wie je klant is
 • de klik vinden tijdens een gesprek met je klant
 • dankzij je goede voorbereiding genieten van de interactie tijdens een salesgesprek
 • zelfverzekerd je product aanbieden
 • de balans vinden tussen jezelf blijven en je aanbod verkopen
 • met lef laten zien dat jouw product fantastisch is
 • kiezen voor zichtbaarheid om je klanten te bereiken
 • investeren en weloverwogen risico’s nemen

Let op: I Love Sales Bootcamp heeft een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

– Expert programma

Om van je bedrijf een financieel succesvolle onderneming te maken, ga je sales vanaf nu anders doen.

In dit intensieve programma van 3 maanden ga je samen met gelijkgestemden aan de slag om het salesvak onder de knie te krijgen. En niet alleen dat, maar om er ook echt van te gaan houden. Onze wekelijkse call triggert je steeds weer om vol in te zetten op sales. Zodat het gedrag natuurlijk wordt en je concrete resultaten behaalt met de acties die je onderneemt.

Als je meedoet, kan je erop vertrouwen dat we je uitdagen om out of the box te denken, in de spiegel te kijken, buiten je comfortzone te treden en je eigen pad te kiezen als mens en als ondernemer.

De planning ziet er als volgt uit:

 • 1 x per week groepscall van 60 minuten
 • 2 x trainingsdag op locatie
 • Toegang tot de community waar je terechtkan met al je vragen
 • Er start elk kwartaal een nieuwe groep.

Let op: Het I Love Sales Expert Programme heeft een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij.

In het I Love Sales Expert Programme leer je:

 • meetbare doelen stellen, ze verwerken in je businessplan en ze omzetten in daadwerkelijke acties
 • vertrouwen krijgen in je expertise en ervaring, en dit gebruiken in je salesboodschap
 • omgaan met blokkades en onzekerheid over het verkopen van je aanbod
 • niet meer bang zijn om je aanbod te noemen tijdens een gesprek, presentatie, webinar of tijdens het onderhandelen
 • de taal van je klant herkennen en hier in jouw communicatie op inspelen
 • alle kanalen gebruiken voor je boodschap, zodat klanten niet meer om je heen kunnen
 • hoe je van een nee een ja maakt
 • hoe je met € 0 een salesteam voor je aan het werk zet
Ready to get your sales done?

Wat anderen over Daniële vertellen:

“I Love Sales is waar Daniële voor staat, ze ademt dit letterlijk uit. Mij is geleerd om alleen van de beste te leren, daarom ben ik bij haar uitgekomen via mijn vertrouwd netwerk. Direct na het gratis weekprogramma heb ik haar jaar traject aangeschaft. De reden is simpel: meer sales en inzicht in slechts 1 week! Naast de bak met ervaring en resultaat die zij heeft in sales (trackrecord, daar draai het om) is Daniële een fijn persoon om van te leren. Op haar eigen manier weet zij je zelf het inzicht te verschaffen, waar zij een eerlijk antwoord en mening zal geven. Geen doekjes erom heen winden.”

Boy Van den Ende, Project Leider Pro Rail & Event & Lifestyle Fotograaf

“Wat een vakvrouw die Daniële Felix. Met veel plezier meegedaan aan haar I Love Sales Business Bootcamp. Je krijgt van haar een werkboek, live coaching en pittige opdrachten die je uit je comfort zone brengen. Ze is erg betrokken, denkt mee en geeft je inzichten waar je direct mee aan de slag kan. Met humor en op een assertieve prettige manier geeft ze je feedback en tips. I Love it. Ik heb er onwijs veel van geleerd. Moeiteloos sales leren toepassen? Go to Daniële.”

Emmy Hop, Communication Advisor & Yoga Teacher

“Bij het idee aan sales kreeg ik altijd een soort van allergische reactie. Pffff irritante asten, opdringerig, you get the picture.

Ik heb lang gedacht dat ik een sales ei ben maar dankzij de ondersteuning van Daniële weet ik inmiddels beter. Heb ik geleerd dat het daar helemaal niks mee te maken heeft. Daniële is een kei in het begeleiden van mensen zoals ik. Die heel erg gewend zijn om alles te geven. Het lastig vinden om te ontvangen. Dat ziet ze haarscherp. Ze is in staat de pijn bloot te leggen op een zachte manier en de angel eruit halen als het om sales gaat. Ze weet het zo te brengen dat je niet maar aan sales denkt, überhaupt. Het is wat je doet en wat je kunt. Dat jij daar geld mee verdient hoort daar gewoon bij. Ik heb echt geleerd dat het een balans is van geven en ontvangen. Dat hoort zo. Anders klopt het niet. Ook dat onbewuste overtuigingen en processen bepalend zijn voor je succes. Ik ben super blij met Daniële. Een sales tijger. Maar dan op een zachte liefdevolle manier. Ik kan het niet anders omschrijven sorry. Ze is er echt voor je, is flexibel en heeft echt mega veel ervaring die je overal in terug ziet en voelt. She knows the game. And knows how to play it. It is a game. To show yourself the value you have. The gold in you. Dat legt ze supermooi bloot. Zodat je dat zelf ook gaat zien en gewoon gaat doen. Gaat verkopen zonder dat het zo aanvoelt.”

Floor Van Lier, HSP Trainer, Coach & Auteur