Waar wij het verschil in maken.

Sales management

Zie ons als het regiokantoor dat zich 100% inzet om de verkoop van je product te boosten. We voeren de marketing- en salesactiviteiten uit en zorgen voor een optimale vertegenwoordiging. Zo onderhouden we het contact met alle relevante partijen en zijn we voortdurend gespitst op kansen.

Ook de contractonderhandelingen met Europese wholesalers, OTA’s, bedbanks en reisbureaus voeren we namens jouw organisatie. De dagelijkse opvolging nemen we eveneens voor onze rekening.

Sales- en marketingplannen

Behoefte aan een frisse blik bij het opstellen van je jaarlijkse sales- en marketingplannen? Wij ondersteunen je zowel bij het bepalen van de doelstellingen als de strategie die het beste resultaat garandeert. Als sales- en marketingexpert zetten we alles op alles om jouw doelstellingen waar te maken. Je kunt daarom altijd rekenen op een eerlijk, professioneel en realistisch advies.

Strategisch advies

In een branche die zo snel verandert, is het zaak mee te bewegen om de gestelde doelen te behalen. Als strategisch partner kun je altijd op ons vertrouwen voor een brainstormsessie vol interessante invalshoeken. Onze frisse blik brengt nieuwe inzichten en stipt kansen aan die eerder niet zichtbaar waren.

Communicatie

Vanaf de eerste seconde dat we samenwerken ben je verzekerd van onze volledige aandacht en creativiteit. Met een scherpe focus op jouw doelstellingen en vraagstukken onderzoeken we kansrijke verkoop- en communicatiekanalen. Daarbij houden we de positionering van je producten nauwlettend in de gaten. Onze expertise garandeert niet alleen dat de juiste boodschap de juiste doelgroep bereikt, maar opent ook de deur naar potentiële synergiën binnen ons uitgebreide netwerk.

Trainingen

Van medewerkers echte salesprofessionals maken? Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de reissector weten we precies wat hiervoor nodig is. Onze salestrainingen brengen de vaak vastgeroeste gewoontes en overtuigingen weer in beweging en leren medewerkers hoe ze het verschil maken. En dat is al na één training zichtbaar.

Meer weten?

Lees wat anderen van onze trainingen vinden.

Projecten

Ook op ad-hocbasis kun je beroep doen op onze expertise:

  • Ad-interimconsultancy
  • Trainingsprogramma’s op maat (on- en offline)
  • Businessplanning

Een evenement is een effectieve manier om een doelgroep te informeren over je aanbod. Om het maximale uit een evenement te halen, is het noodzakelijk om buiten de geijkte kaders te durven denken. Met passie en plezier organiseren en hosten we je workshop, beurs, sales blitz, fam-trip of productpresentatie, zowel voor b2b als b2c.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Wat anderen over Daniële vertellen:

“Ik ken ondertussen Daniële zowel zakelijk als privé en tussen deze twee werelden zit geen verschil in. Echtheid, hartelijkheid en daadkracht zijn de kernwoorden die bij haar passen. Daniële luistert goed en kan hierdoor de behoefte haarfijn achterhalen.  De mooie combinatie van sales, doortastendheid, mens-mens en niet te vergeten humor maken haar tot een fijn persoon om mee samen te werken!”

Karien Ravelli, Creative Busyasabee

Daniële knows how to stand her ground, she is very thorough, and she feels perfectly when decisive action is required. She understands cultural differences between people. So, if you want things to get done, just hire Daniële 😊.

Erik Schuffel, Managing Director & Founder Dorelan B.V.