Laat je inspireren!

Ontdek hoe leuk Sales kan zijn

Deze podcast heeft als doel jou te inspireren over het salesvak zodat je ontdekt hoe je aan sales kunt doen op een manier die bij je past. Hier hoor je alles zoals het echt is zonder poes pas: “the good, the bad & the ugly” net zoals in het echte leven…

Wat je hiervan kan verwachten zijn gedachtenspinsels, concrete tips en interviews met professionals uit de reisbranche, zodat we samen van en met elkaar kunnen leren.

Stap voor stap neem ik je mee in mijn Sales wereld. Ik wens je veel luisterplezier!

Voel je je geroepen en wil je graag bijdragen aan de podcast, neem dan contact met me op!

I Love Sales Academy Podcasts

Wil jij graag bijdragen aan de I love Sales Academy Podcast?

What professionals says about Daniële Felix:

“Daniële maakte voor mij het verschil.
Voordat Ik met Daniële aan de slag ging, wist ik helemaal niks van sales, maar ik realiseerde me dat de kans van slagen het grootst zou zijn met een goede sales aanpak.
Sinds ik met Daniële heb gewerkt heb ik veel meer vertrouwen in mijzelf. Zij heeft me laten zien wat er mogelijk is, helpt je met nieuwe ideeën en vertelt je hoe je die kan uitvoeren. Mijn werk als coach heeft een echte positie gekregen. Ik durf nu te vertellen over mijn passie en Ik ben er helemaal klaar voor om te knallen met mijn bedrijf.

Als je met iemand aan de slag gaat, ga dan voor iemand die echt verstand van Sales heeft, veel ervaring heeft en het ook goed kan overbrengen. Daniële voldoet ruim aan al deze criteria.”

Osca Bouma, Coach